Pred použitím zľahka premiešajte, slabá vrstva oleja na povrchu nie je závadou. Marinádu votrite dôkladne do mäsa, odporučená doba marinovania je 8 hodín, pre intenzívnejšiu chuť marinujte dlhšie.
Odporúčané minimálne dávkovanie je 50 g na 1 kg mäsa.
Ďalšia možnosť použitia:
Prílohová omáčka (dresing): Rozmiešajte 1 čajovú lyžičku marinády v 1 dcl kyslej smotany alebo bieleho jogurtu a môžete servírovať.
Skladujte v tme a v suchu, chráňte pred mrazom. Po otvorení skladujte v chlade do 10°C a spotrebujte do 6 týždňov.
Výživové údaje (stanovené na 100 g produktu): Energetická hodnota (KJ/Kcal): 2471/599, Tuky (g): 58,0, z toho nasýtené MK (g): 6,3, Sacharidy (g): 10,0, z toho cukry (g): 5,6, Bielkoviny (g): 3,6, Soľ (g): 17,0